Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Δώρα Καρδιάς

Γεια σας.
Χρόνια Πολλά σε όλους!
Τρεις και σήμερα και το 2013 θα γίνει παρελθόν. Θα νοσταλγούμε τις ωραίες στιγμές του και θα ευχόμαστε να μην ξαναζήσουμε  τις δύσκολες.
Καλωσορίζουμε το νέο έτος ανταλλάσοντας δώρα δείχνοντας την αγάπη μας και τι καλύτερο από χειροποίητα μοναδικά δώρα για τους αγαπημένους μας;


knitting
Πλέξτο μου και αυτό...


knitting
Πλέξτο μου και αυτό...
 Πλεκτά κασκόλ για τις κυρίες  με νήματα frilly και argentina  σε δίχρωμο μπεζ- εκρού και σε κλασικό μαύρο.

knitting
Πλέξτο μου και αυτό...
Με νήμα aloha σε έντονα και παλ χρώματα.

knitting
Πλέξτο μου και αυτό...
Ζεσταίνουν το λαιμό και εντυπωσιάζουν.

knitting
Πλέξτο μου και αυτό...

Ζεστά σκουφάκια για τους κυρίους , γκρι ζακάρ με βυσσινί λεπτομέρειες και καλτσοβελόνες, μαύρο με γκρι λεπτομέρειες και βελονάκι. Κλασικά και διακριτικά!


knitting
Πάνινη τσάντα για την στήριξη των
Παιδικών Χωριών SOS από την Vodafone

Έρχεται Παραμονή Πρωτοχρονιάς και η αλλαγή του χρόνου μας βρίσκει συνήθως στα σπίτια μας με τους αγαπημένους μας να γιορτάζουμε. Η πιο χαρούμενη στιγμή; Η στιγμή του παιδιού, η στιγμή του Αϊ- Βασίλη. Κάθε παιδί περιμένει με ανυπομονησία να δει το πολυπόθητο δώρο κάτω από το δέντρο.
Όλα τα παιδιά του κόσμου όμως δεν γιορτάζουν με τον ίδιο τρόπο, όλα τα παιδιά του κόσμου δεν έχουν τους αγαπημένους τους, όλα τα παιδιά του κόσμου δεν έχουν σπίτι. Γι' αυτό δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχουν κάποια Παιδικά Χωριά που αγκαλιάζουν με φροντίδα και αγάπη τα παιδιά που είναι μόνα στον κόσμο. Είναι χωριά που χρειάζονται την στήριξη όλων μας για να συνεχίσουν να κάνουν τα όνειρα των παιδιών πραγματικότητα.
Εύχομαι το 2014 να είναι πιο αισιόδοξο και ελπιδοφόρο, να αποκτήσει ο καθένας ότι πραγματικά έχει ανάγκη και ας βοηθήσουμε όλοι να γίνει ένα έτος με περισσότερα χαρούμενα παιδιά.
Καλή Χρονιά σε όλους!
Φιλιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας: